maandag 17 maart 2014

Feelgood tips

Hey allemaal.
Iedereen heeft van die momentjes dat alles wat minder is.
Daarom heb ik voor jullie 8 feelgoodtips, veel plezier.

1. Be healthy. Stress en zorgen knabbelen aan je immuunsysteem. Dan wordt je zwakjes en zie je er al snel belabberd uit. Dus: drink veel water, eet gezond (ga voor veel kleuren in je maaltijd!), beweeg (een uurtje per dag moet lukken) en probeer acht uur per nacht te slapen.
2. Wees Miss Positivo! Haal anderen, en vooral jezelf niet naar beneden. Ga van het positieve uit. Fijne gedachten maken je blij en stralend. Stop negatieve gedachten niet krampachtig weg, maar schrijf ze van je af in een dagboekje of bespreek ze met iemand die je vertrouwd.
3. Beloon jezelf elke dag met iets kleins, maar fijns. Heb je iets gedaan waar je trots op bent? Maak in je drukke schema van dingen die je moet doen een gaatje voor een feelgood beloning voor jezelf. Bijvoorbeeld je lievelingsliedje luisteren, een snack smikkelen of een nieuw tijdschrift lezen.
4. Lachkick! Lachen is gezond! De mooiste beautytool is een stralende lach.
5. Vermijd frenemies. Je weet wel, jaloerse vriendinnen die eigenlijk helemaal niet het beste met je voor hebben. Die vriendschap kost bergen energie en zorgt ervoor dat je gaat twijfelen aan jezelf. Niet mee omgaan dus.
6. Kies een nieuwe hobby of sport. Nieuwe dingen leren vergroot je zelfvertrouwen en geeft je energie een boost.
7. Doe iets voor een ander! Dit geeft een goed gevoel en dat straal je weer uit.
8. Geef jezelf elke dag een complimentje. Laat ook anderen eens horen als je iets leuk aan ze vindt.
En dit waren de tips. Hopelijk zijn ze nuttig en gaan jullie ze ook gebruiken.
Bron: beautyboek van Cosmogirl
( ja I know, ik heb ze niet zelfverzonnen. Maar deze kwam ik in een ouder tijdschrift tegen die niet meer in de winkel ligt, en dacht dat de tips wel nuttig waren. )
Byeee :)

-Chayenne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten